Heb jij paarden aan huis, een paardenbedrijf, of ben je actief als bestuurder van een rij- of menvereniging met eigen grond? Dan is dit jouw kans om bij te dragen aan de toekomst van paardenwelzijn én biodiversiteit! 

Het lectoraat Duurzame Paardenhouderij en Paardensport van Hogeschool Van Hall Larenstein doet onderzoek naar hoe paardenhouderijen hun terreinen nog beter kunnen inrichten om bij te dragen aan een gezonde omgeving voor paard en natuur. Hierbij wordt informatie in kaart gebracht over de bodem, het grondgebruik en de bestemming van deze terreinen. 

Jouw deelname is heel waardevol! Het kost slechts vijf minuten om de enquête in te vullen. Je hoeft geen vakkennis te hebben, alleen jouw terrein in te tekenen en enkele vragen te beantwoorden. Bovendien maak je kans op mooie prijzen, zoals een tijdschriftpakket van MP horses of een Doderm GmbH huidverzorgingspakket voor je paard en huisdier! 

Jouw reacties worden strikt vertrouwelijk behandeld en niet met derden gedeeld. Alle gegevens worden geanonimiseerd voorafgaand aan de data-analyse.

Link naar de enquête: https://arcg.is/1ieb08

Doe mee en help om het welzijn van paarden en de natuur te verbeteren!